Zelf je Geslachtsorganen Bleken

Het geslachtsorgaan van vrouwen met een getinte tot licht getinte huid  heeft vaak meer donkere plekken. Er zijn veel vrouwen die hier enorm veel hinder van ondervinden.

Van een te donkere vagina willen de vrouwen met een getinte huidskleur vaak de schaamlippen bleken. Hier zijn verschillende redenen voor. Uit onderzoek blijkt dat een hoop vrouwen het gevoel hebben zich een stuk zelfverzekerder te voelen nadat ze de huid bij het intieme gebied hebben weten te verlichten. Het is toch een soort gevoel van schaamte wat bij sommige vrouwen naar boven komt, als hun vagina er niet egaal uitziet. Ook blijkt dat veel vrouwen er een veel schoner gevoel bij krijgen. Dat is ook wel te begrijpen, als er verkleuringen bij de vagina te zien zijn, kan men denken dat het niet mooi schoon is. Toch zit dit idee vaak tussen de oren. Maar als het uiteindelijk een fijner en frisser en dus ook schoner gevoel voor de vrouwen in kwestie oplevert, is dat uiteraard helemaal prima.

Er is nog een reden waardoor rouwen met een getinte tot licht getinte huidskleur hun geslachtsorganen willen bleken, en dat is omdat zij vinden dat ze dan een mooiere vagina hebben.  De ene vrouw heeft dat gevoel sterker dan de andere, maar het is wel een sterk meewegende factor. Veel van de vrouwen met dit gevoel, zo blijkt uit hetzelfde onderzoek, hebben in een kliniek hun schaamlippen laten verkleinen.  Dit bleek zelden een medische reden te hebben, maar puur voor cosmetische doeleinden te zijn gedaan.

Zelf je Geslachtsorganen Bleken, te donkere vagina bleken, schaamlippen bleken, schaamzone bleken, donkere huid rond vagina bleken, huid intieme gebied verlichten, schaamlip verkleinen kliniek

Donkere schaamlippen lichter maken met een werkende crème.

De schaamzone bleken is natuurlijk niet iets wat je zomaar aan de grote klok wilt gaan hangen. Daarom kiezen ook steeds meer vrouwen er voor om thuis te gaan bleken. Want in een kliniek of (wax) salon zijn toch meer mensen aanwezig en veel vrouwen voelen daar zich volgens het onderzoek totaal niet bij op hun gemak. Gelukkig kan het thuis bleken van de huid rond de vagina tegenwoordig veel gemakkelijker, doordat er middelen op de markt zijn die puur biologisch zijn samengesteld. Hierdoor loop je niet het risico om eventuele schade door allergieën en dergelijke op te lopen, iets wat je bij de vagina absoluut niet op zit te wachten.

Gelukkig zijn de ervaringen van de vrouwen die aan het onderzoek hebben meegedaan erg positief, helemaal als ze het over de zogenaamde bleekmiddelen voor de schaamstreek hebben. Het is tenslotte toch het meest intieme gedeelte van het lichaam wat je gaat behandelen. En daar ben je met recht zuinig op. Vooral de producten op natuurlijke basis komen goed uit de verf.  Het is natuurlijk voor een ieder verschillend welk product men het liefste gebruikt of het beste vindt. Zolang maar duidelijk is dat je het op een veilige en grondige manier kunt bleken, door producten die op natuurlijke wijze zijn samengesteld te gebruiken. Na zo weinig als zes weken is er al resultaat te zien. Dat is misschien toch een reden om er over na te gaan denken zo’n middel aan te schaffen, mocht je de schaamstreek willen bleken.

Stel je Vraag