Vagina verjonging verbeter uw vagina makkelijk

Vagina verjonging verbeter uw vagina zonder een medische ingreep

Vagina verjonging, Wat is vagina verjonging?

Wanneer de vagina oprekt door bijvoorbeeld een bevalling van een of meerdere kinderen of doordat u simpel weg een dagje ouder wordt, krijgt men klachten over een slappe en niet goed fungerende vagina. Een veelvoorkomend probleem is dan ook dat men tijdens de sex niet goed en voldoende bevredigt wordt. Er zijn genoeg hulpmiddelen om dit tegen te gaan zoals simpele en effectieve oefeningen, crèmes maar ook operaties.

Hoe verjong ik mijn vagina?

Dat is uiteraard een zeer goede vraag die in veel hoofden van dames rond speelt. Het is makkelijker dan je denkt! je kunt je vagina namelijk simpel en effectief verjongen door oefeningen te doen waarbij je je bekken spieren aanspant en weer los laat. Het is wel van belang dat u deze oefeningen iedere dag doet in bijvoorbeeld sets van 20 keer aanspannen van de bekken en dan weer loslaten en dit herhaalt u dan 5 keer achter elkaar. Voor nog sneller resultaat kunt u hierbij een crème gebruiken zoals: VAXS dit is een crème die wordt aangebracht in en om de opening van de vagina waardoor de spieren van de vagina worden aangespannen en het weefsel van de bekkenbodem tussen de vagina en anus versterkt. Na het aanbrengen wordt de bekkenbodemspier sterker en wordt de vagina-ingang steviger en voelt strakker aan.

vagina verjonging

Hoe span ik mijn bekken spieren aan?

Bekkenbodemspieren kun je trouwens trainen door op je rug te liggen met je handen plat langs je lichaam. Til dan je bekken op (zonder hulp van je handen, je hoofd en je bovenlichaam blijven liggen) en druk omhoog.

Vagina verjonging

Hoe span ik mijn vagina spieren aan?

Voor je vaginaspieren kun je het beste ben-wa-ballen kopen in een sexshop. Dat zijn kleine metalen kogeltjes die je in je vagina stopt. Let er op dat ze van metaal zijn. Door het gewicht floepen ze eruit, maar dat moet je dan dus tegenhouden door je vaginaspieren aan te knijpen. Door dit regelmatig te doen worden je spieren getraind en zal jouw man of vriend tijdens de seks niet meer weten hoe hij het hééft!

Vagina verjonging

vagina balletjes zo traint u uw vagina

Stel je Vraag

1 gedachte op “Vagina verjonging verbeter uw vagina makkelijk

  1. Pingback: Schaamlip verkleining voor een mooiere vagina -

Reacties zijn gesloten.