Manieren voor vagina bleken

Vagina Bleken

Ondanks het verlichten van vlekken op de penis schacht en testikels eigenlijk nog een taboe is. Is het verlichten van vlekken op en rond de vagina al ruim 3 jaar een groeiende trend in Nederland.

Waar komt Vagina bleken vandaan?

Eigenlijk bestaat het al vele eeuwen. In Thailand wordt het al 300 jaar gedaan. Het is bij de thaise vrouwen een schoonheidsideaal om de huid op en rond de vagina wat lichter van kleur te maken. Echter kunt u begrijpen dat zij hier soms hele extreme en gevaarlijke middeltjes voor gebruikten. Gelukkig is dat vandaag de dag niet meer aan de orde. Wel is het bleken van de vagina nu ook onder meerdere bevolkingsgroepen populair, van de Koreanen, chinezen tot de donkerste mensen uit Afrika.

vagina bleken, skinlight creme, intiem bleken

Vagina Bleken – het lichter maken van de schaamlippen

Hoe kan ik veilig de vagina bleken?

Natuurlijk wilt nemen elke paar maanden even met haar benen wijdt in een kliniek gaan liggen. Wat tevens ook nog eens vreselijk duur is. Het is nu mogelijk om het thuis in alle discretie te doen met de Vagina huidblekende crème van Skinlight.

Hoe werkt de intieme bleek crème Skinlight?

Skinlight is een huidvriendelijk product die het donkerste pigment op een veilige manier langzaam ontkleurt. Hierdoor wordt het gebied waarop je Skinlight smeert in 2 tot 3 weken steeds iets lichter.

Is Skinlight Veilig in gebruik?

Het product bevat het geen parfum, chemische stoffen en is het PH Neutraal. Hierdoor kunt u het product voor heel het lichaam gebruiken. Ook wanneer u het langdurig wilt gebruiken is het absoluut geen probleem.

Is Skinlight geschikt voor ieder huidtype?

Ja in principe is het geschikt voor zowel de, Droge, Normale, Vette als gemengde huidtypen.

Is het product ook geschikt voor elke huidskleur?

Het product richt zich op het verlichten van pigment. Hierdoor is het product letterlijk geschikt voor de blanke, getinte tot zeer donkere huidskleur.

Waar kan ik de intieme bleek Skinlight bestellen?

U kunt het product veilig en super discreet bestellen via de webshop. Tevens wordt alles blanco verzonden via de pakketdienst.

erotiek winkel voor vrouwen met korting

Stel je Vraag