Een strakke vagina brengt veel geluk

Hoe maak je de vagina strakker

Je man zal het meestal niet zeggen! En je hoeft er echt geen kinderen voor te hebben gebaart!
Naar je 20ste is je lichaam meestal redelijk volgroeid! Door alle groei in en na je puberteit is je lichaam niet meer in de beste proporties, hierdoor is je vagina vaak wat verder en harder gegroeid dan je eigenlijk zou willen wensen. Vaak heeft de man in tegenstelling tot de vrouw niet zo;n grote transformatie ondergaan, hierdoor zal de vrouwelijk vagina gemiddeld gezien meer groeien dan de mannelijke penis en je snapt wel…Dit kan in sommige gevallen zorgen voor minder lekkere geslachtsgemeenschap.

Tevens is het krijgen van kinderen vaak een doorn in het oog van menig man, tenslotte moet dat kind ook door de vagina naar buiten, zoals jij waarschijnlijk weet kan dit ook behoorlijke blijvende impact hebben op de vagina, gezien het gemiddelde sexleven een stuk heftiger is geworden.! De kans bestaat namelijk dat je vagina deels uitscheurt, dat je schaamlippen beschadigd raken, of dat je tussen je vagina en anus wand door scheurt, dit is meestal wel goed te herstellen maar vaak ben je niet meer zo straks als  je daarvoor was!

Vergrote schaamlippen verkleinen

Vergrote schaamlippen verkleinen

Oplossingen:

Je kunt het beste een crème gebruiken die uw vagina spieren in rond en op uw vagina verstrakken, deze crème zorgt dat uw vagina in feite weer jonge onbeschadigde cellen vermenigvuldigd, zodat deze cellen uw vagina weer in balans brengen en de strakke gewenste structuur weer meer en meer zichtbaar wordt! De vagina krijgt sowieso weer een jongere teint. Natuurlijk kun je niet alles maar wegsmeren, regelmatig sporten en gezond eten is natuurlijk ook van absoluut belang.

Vagina balletjes kunt u makkelijk bestellen via: www.clubsexstore.nl  ( 30% korting met coupon: straatkorting )

Vagina creme bestellen om uw vagina strakker te maken

 

Stel je Vraag

Geef een reactie