In 3 stappen een strakkere vagina

Wil jij graag meer controle krijgen over je vagina, en wil je ervoor zorgen dat je vagina strakker als ooit te voren wordt? Dan help ik je daar graag een handje mee verder. In dit artikel geef ik 5 gemakkelijke manieren om ervoor te zorgen dat je vagina strakker wordt en je meer controle krijgt over je bekkenbodemspieren. Lees je mee?

Voordelen van een strakkere vagina

Een strakkere vagina kent vele voordelen. Zo verandert het uiterlijk van de vagina, de schaamlippen trekken naar binnen zodat deze kleiner worden. Je hebt meer controle en voelt meer genot tijdens het vrijen. Daarnaast zal je partner dit ook nog eens heel erg op prijs stellen, want voor hem wordt het hierdoor ook een stuk intenser.

Strakkere vagina in 5 stappen

Bekkenbodemoefeningen zijn voor iedere leeftijd. Een sterke bekkenbodem betekent ook een strakkere vagina.

In 3 stappen een strakkere vagina

1) Kegeloefeningen:

Hiermee train je de vagina- en bekkenbodemspieren. Ook verbeter je door middel van deze oefeningen je bloedtoevoer naar de vagina. Hierdoor word je niet alleen sneller opgewonden, maar word je vagina ook vochtiger tijdens het vrijen.

Belangrijk is om eerst te achterhalen waar je bekkenbodemspieren precies zitten. Hier is een handig trucje voor: Stel je voor dat je je plasstraal probeert te onderbreken en vervolgens weer los laat. Dat zijn ze!

De oefening: Span je bekkenbodemspieren zonder je bilspieren aan te spannen (dat werkt namelijk averechts), en houd dit 10 tellen vast. Ontspan dan weer 10 tellen en herhaal dit 10 keer.

Herhaal deze oefening dagelijks voor een goed resultaat. Een te druk schema of geen tijd hebben is dit keer geen excuus. Deze oefening kun je namelijk op elk moment van de dag doen. Of je nu op je werk zit, een vergadering bijwoont of televisie kijkt.

2) De Bekken crunch

Deze oefening heeft als doel om de bekkenbodemspieren langdurig stevig te houden. Belangrijk is om deze oefening dagelijks te combineren met de kegel.

Get ready: Ga op je rug liggen en zet je voeten plat op de grond en houd je benen gebogen. Je knieën wijzen nu de lucht in. Plaats een kussen tussen de binnenkant van je dijen. Doe nu de kegeloefening zoals eerder besproken. Vervolgens span je ook je buikspieren aan door je schouders en hoofd een stukej van de grond te tillen. Houdt je handen achter je hoofd om je nek te ondersteunen. Herhaal deze oefening 3 keer waarbij je probeert om zo lang als je kunt in de genoemde houding te blijven zitten. Begin met 10-20 seconden en breidt dit vervolgens uit naar 50-60 seconden per keer.

3) Vagina verstrakkende crème

Bovenstaande oefeningen kun je het beste combineren met een vagina verstrakkende crime. Dergelijke crèmes werken vaak erg effectief en zorgen ervoor dat de vagina strak trekt. Na het aanbrengen van de crème voel je een lichte tinteling, de tinteling die je voelt is te vergelijken met een muntachtige crème zoals een cellulitiscrème.

 

Stel je Vraag