Designer Vagina

Designer vagina voor meer zelfvertrouwen
schaamlippen groot, ongelijke schaamlippen, mooie vagina

Een goed uitziende vagina is iets wat alle vrouwen natuurlijk wel willen hebben. Daarnaast vinden mannen het ook prettig om zo’n designer vagina te bekijken. Want dat is een trend die erg de kop aan het opsteken is. Een designer vagina is speciaal onderhouden. Voor de vrouw geeft dit een uitermate goed gevoel en daarbij voelt ze zich sterker en zelfverzekerder met de partner waarmee ze haar bed deelt, die daar op zijn beurt ook weer voordelen aan heeft.

Vrouwen willen er altijd goed uitzien, iets wat hun goed recht is en ook iets waar de mannen met plezier naar kijken. Een goed onderhouden vrouw krijgt over het algemeen meer aandacht dan een vrouw die zichzelf ietwat heeft laten gaan. De designer vagina is de nieuwste trend op het gebied van plastische chirurgie. Vrouwen die hun schaamlippen laten verkleinen zodat hun vagina er mooier uitziet. Maar er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken, want met kleinere lippen ben je er nog niet. De vagina moet er echt helemaal op en top uitzien,  om een perfect beeld achter te laten. Waar men in het verleden met haar in de schaamstreek uit de voeten kon, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Hoe minder hoe beter. En als er toch schaamhaar zichtbaar is, dan het liefst een mooiere geschoren vagina Ook hier houdt het niet op. Een designer vagina is niet alleen mooier geschoren, de vagina lippen , die in vele gevallen al een stuk kleiner zijn gemaakt, moet je ook lichter van kleur maken.

Hoe meer deze mooie kleur van de vagina met de rest van de huid overeen komt, hoe beter het uiteindelijk is. Hiervoor zijn verschillende manieren . Men kan het in een kliniek laten doen, door middel van laseren, maar men kan ook met een crème in de weer, die er zelf op te smeren is. Gewoon licht aanbrengen en dat twee keer per dag en de lippen worden al lichter. Ook de rest van de schaamstreek kan hierdoor lichter worden gemaakt. Het is geen absolute zekerheid voor iedere vrouw, maar de vrouwen die hun vagina op deze manier mooier hebben gemaakt krijgen over het algemeen meer zelfvertrouwen door hun gebleekte vagina lippen. Dus het is dan misschien een modetrend die een opmars aan het maken is (met name bij dames met een grotere portemonnee) maar het is daarnaast ook meteen een ego booster, die ervoor zorgt dat je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk een heel stuk beter in je vel zit.

Voordat je daadwerkelijk je schaamlippen laat verkleinen , is er toch iets waar je acht op moet nemen. In de schaamlippen zitten namelijk veel uiteinden van de zenuwen. De kans bestaat dus dat wanneer je de schaamlippen kleiner laat maken, je tijdens het vrijen minder gevoel kunt ervaren. Daarom zou onze tip zijn; scheer alles gewoon netjes bij en gebruik bleekcrème om je schaamlippen en omringende huid lichter te maken. Dit is uiteindelijk een veel goedkopere en gemakkelijkere manier om een Designer Vagina te krijgen.

 

Zoekwoorden: Designer vagina, mooie kleur van de vagina, mooiere geschoren vagina, vagina lippen lichter van kleur maken, meer zelf vertrouwen gebleekte vagina lippen

Stel je Vraag